Appartement Duin17

Appartement Duin17
  
In het Zeeuwse Zoutelande ligt direct onder aan de duinen en het strand, op nog geen 100 meter van het centrum, het appartement Duin17.

Het in de zomer van 2017 gerealiseerde appartement ligt in onze sfeervolle achtertuin. U heeft een eigen privé terras met tuinmeubilair. Omdat het appartement alleen via onze eigen achtertuin bereikbaar is en wij ook aan onze privacy hechten, is het appartement niet geschikt om (vaak) visite te ontvangen. Het appartement is gelijkvloers en geschikt. In het woongedeelte bevindt zich een open moderne keuken met combi-magnetron, koelkast, afzuigkap en Nespresso koffiezetapparaat (indien gewenst kan er ook een koffiefilterzetapparaat worden neergezet). Het woongedeelte is voorzien van een televisie en heeft een aparte slaapkamer. Het moderne appartement is geschikt voor 2 personen. Het appartement is met smaak ingericht en u zult zich er snel thuis voelen.

Het appartement is voorzien van een badkamer met badmeubel, douche en toilet. De slaapkamer beschikt over een tweepersoonsbed (boxspring 1.60 bij 2.00 meter).

Linnengoed, een opgemaakt bed en een handdoekenset per persoon (grote handdoek, kleine handdoek en washand) zijn bij de prijs inbegrepen.

 

Voor het appartement geldt:

 

Voor het appartement geldt: